5-0 STRAFF 72 min
6-0 87 min

Varningar
Mattias Jönsson 71 min

ÖT Smygehuk åkte på en riktig käftsmäll när man förlorade mot nya serieledaren Kulladal med hela 6-0. Dessvärre fanns inte lagledaren på plats så referatet blir väldigt kort. Med ett 10-tal spelare borta pga olika anledningar så "gamblade" ÖT lite när man tog med Emir Rozajac och Michael Nilsson som varit skadade. Inledningen är väldigt jämn och det känns som om ÖT Smygehuk har bra kontroll på händelserna. I den 9:e minuten försöker Emir Rozajac täcka ut en boll men Kulladalspelaren snor åt sig den och gör 1-0. I samband med att Kulladalspelaren trycker till Emir rycks Emirs axel ur led och han tvingas byta. 2-0 kommer kort därefter där ÖT först har en hörna men Kulladal kontrar blixtsnabbt och gör mål. Efter 21 minuter kontrar Kulladal skickligt igen och gör 3-0. 4-0 kommer på en hörna efter 33 min. Efter halvlek byts Michael Nilsson in som därmed gör årsdebut i serien och en efterlängtad comeback. ÖT var inte utan chanser under matchens första 45 minuter och närmst kom man när man prickade stolpen. Efter 72 minuter kommer 5-0 på straff. I den 87:e minuten görs så 6-0 efter ett inlägg och nick vilket blir matchens sista mål. En sådan här match är bara till att glömma så fort som möjligt och ta nya tag till nästa vecka. I nästa match väntar MF Pelister på Smygehamns IP på fredagen den 20:e maj klockan 19:00.